Hedo Pro | Office 365 zakelijk
21976
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21976,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Office 365 zakelijk

Wilt u overstappen op Office 365 zakelijk? Bent u zich aan het oriĂ«nteren op “het nieuwe werken” en “werken in de cloud”? Heeft u vragen over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens? Of wilt u weten of Office 365 zakelijk de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Uw Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Androidâ„¢- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hulpmiddelen voor de professional

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Overstappen naar Office 365?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.