Hedo Pro | Netwerkbeheer
21582
page-template-default,page,page-id-21582,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
systeembeheer
Netwerkbeheer door Hedo Pro

Netwerkbeheer uitbesteden aan Hedo Pro kan natuurlijk ook. Onze oplossing is ideaal als u afhankelijk bent van uw netwerk, maar geen fulltime netwerkbeheerder nodig heeft. Het netwerk is een onmisbaar onderdeel van uw automatiseringsomgeving. En het is van belang dat het altijd betrouwbaar en stabiel is.

Netwerken aanleggen

De aanleg van een goed netwerk is werk voor specialisten. Bij Hedo hebben we de kennis en ervaring daarvoor in huis. We werken met apparatuur van topmerken om uw netwerk aan te passen op uw behoeften. Door middel van kwalitatief goede bekabeling, routers, switches en firewalls leggen we een betrouwbaar en veilig netwerk aan dat past bij uw bedrijf.

Beveiliging en back-up

Een netwerk moet veilig zijn, maar ook moeten er regelmatig back-ups worden gemaakt. Veel belangrijke informatie over u bedrijf gaat over het netwerk. Of het wordt zelfs binnen het netwerk opgeslagen. Het is wel zo’n prettig gevoel dat alle informatie veilig gesteld is. Want wat er ook gebeurt, alle informatie is veilig opgeslagen in reservekopieĆ«n.

Netwerkonderhoud

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Onze ervaren netwerkspecialisten zorgen dat uw netwerk altijd up-to-date is. We controleren op regelmatige basis de apparatuur en software. Uw netwerk is in goede handen, terwijl u zich kunt richten op uw werk en onderneming.